Voor mij begint lekker eten met plezier in de keuken en als het even kan, de tijd om er iets bijzonder lekkers van te maken. Voor etentjes met vrienden vind ik het heerlijk uit te pakken en een dag in de keuken te staan. Samen met een glaasje wijn de voorbereidingen doen en al kletsend echt wat bijzonders op tafel te kunnen zetten. Maar ook voor de dagelijkse maaltijd eet ik nooit twee dagen hetzelfde en vind ik het heerlijk aan het eind van een lange dag om iets bijzonder lekker op tafel zetten.

Voor etentjes met vrienden vind ik het heerlijk uit te pakken en een dag in de keuken te staan. Samen met een glaasje wijn de voorbereidingen doen en al kletsend echt wat bijzonders op tafel te kunnen zetten. Dat is voor mij echt genieten!

Deze blog heeft verrassend makkelijke en bijzonder uitgebreide recepten erop staan. Ik hoop dat deze receptjes jullie net zoveel lovende reacties bezorgen als ik van mijn vrienden en familie krijg. Maar als je iets hebt uitgeprobeerd hoor ik heel graag hoe het jou afgegaan is! Veel liefs en kookplezier, Simone